Stillaspakke 17 (75 m²)

Art.nr RAM17

SOLIDEQ RAMSCAFF ™ - rammestillas i aluminium som er glimrende til maling og lettere fasadearbeid som utskifting av vinduer og lignende.
Rammestillaset er kompatibelt med de fleste stillas-systemer som brukes av profesjonelle i dag. Systemet kan utvides i høyde – og lengde etter behov. Systemet er godkjent for bruk av klips/ tilleggsutstyr og enkeltdeler til dette systemet kan kjøpes under enkeltdeler.

KVALITET
Samtlige vertikale bærende rammer i stillaset har runde rør i aluminium, dette for økt styrke i forhold til f.eks. firkant-profiler. 
Med rund kileløsning på rammen til inn-festing av rekkverk gjør stillaset veldig stivt og stabilt i forhold til andre systemer som ikke benytter kile, dette gjør også at systemet ikke "skrangler" i vinden. 

SOLIDEQ-plattformer er norskprodusert og utviklet av våre egne ingeniører i SOLIDEQ. Plattformer er designet med en perfekt balanse mellom vekt, stivhet og styrke. 
Plattformene med luke har også innebygget stige i plattformen. Stigen har hjul i bunnen av stigen for å minimere slitasje på plattform-gulvet i etasjen under. Stigen kan enkelt festes oppunder plattform når stigen ikke er i bruk. 
Rammen i bunnen av plattformen er formet som et heksagon for økt gripe-evne i plattformen. Vi benytter kompositt, som er markedets letteste materiale i alle våre plattformer med bredde 0,61m - som standard. 

Doble rekkverk 3,07m har innebygget diagonal-avstivere for økt stivhet, systemet er typegodkjent uten og erstatter derfor det tradisjonelle diagonalstaget som ble brukt tidligere. Om ønskelig kan fortsatt diagonalstag kjøpes separat i tillegg til pakken. 

Bunnskruer i bunnen av stillaset har en høydejustering på 50cm. Ved ujevnheter i terrenget utover dette må H-ramme eller eksterne rammer på 0,66, 1,00 eller 1,50m benyttes. Fotlister kort- og langsider samt rekkverk i bunnen av stillaset er inkludert i alle våre stillaspakker.

Material: Aluminium, kompositt og stål. 
Se deleliste for ytterligere spesifikasjon. 

FRAKTBEREGNING / TRANSPORT: 
Dette er lagervare og kan leveres eller hentes omgående etter bestilling.

 

For å beregne frakt kan du legge inn postnummer i fanen "fraktberegning". Systemet vil da automatisk beregne fraktpris til oppgitt postnummer.   

Pakkemål kolli (L x B):  3,1m x 0,8m x 1,1m.
Vekt inkl. europall (15kg):  370 kg.

Stillaspakker under 983 kg. kan også leveres ferdig pakket og registrert på spesial-tilhenger for stillas.

Kr 36 900,- eks. mva

(46 125,- inkl. mva)

Varianter