Rullestillas og foldestillas

Rullestillas og foldestillas er ideelle for prosjekter som krever fleksibilitet og mobilitet. Våre stillas kombinerer sikkerhet, brukervennlighet og holdbarhet for å sikre effektivt arbeid under alle forhold. Hos oss finner du rullestillas i enkel og dobbel bredde, samt 2m foldestillas.

ALUFASE RULLESTILLASER OG FOLDESTILLASER

Rullestillas

Rullestillas er perfekt for prosjekter som krever hyppig bevegelse og justering. Disse stillasene er utstyrt med robuste hjul som gjør det enkelt å flytte dem fra ett sted til et annet uten å demontere hele strukturen. Dette sparer tid og reduserer arbeidskostnader, samtidig som det øker produktiviteten.

Foldestillas

Foldestillas har samme bruksområde som rullestillas, men har en grunnseksjon som er sammenleggbar. Dette gjør opp- og nedmontering raskere. Disse stillasene er lette og enkle å sette opp, noe som gjør dem ideelle for kortvarige oppgaver eller når lagringsplass er begrenset.


Stabile stillas med enkel montering

Våre rullestillas og foldestillas fra Alufase er svært stabile og enkle å montere. Alufase benytter ekspansjonsteknikk (kaldpress) ved produksjon av rammene. Dette gjør at man beholder styrken i aluminiumen i motsetning til ved tradisjonell sveis. Stillaset blir 3 ganger sterkere og 10 ganger mer slitesterk med denne produksjonsmetoden. 
Plattformene er lette, sterke og holdbare. De er laget med finsk kryssfiner, sklisikker overflate, ekstruderte aluminiumprofiler og dobbelt låssystem. 

Velg Solideq for styrke og stabilitet

Vår lange erfaring i bransjen gjør oss gode på å finne den beste løsningen til deg og ditt behov. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål. Vi står klare for å hjelpe deg!

Alle våre pakkeløsninger er komplett og i henhold til monteringsveiledning som er godkjent i henhold til norske krav.
Alufase har 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil.