ALUFASE RULLESTILLASER OG FOLDESTILLASER

Rullestillas og foldestillas er svært like og har samme bruksområde. Forskjellen er at foldestillaset har en grunnseksjon som er sammenleggbar og dermed gjør monteringen raskere. 

Solideq™ forhandler rullestillas og foldestillas av det spanske merket Alufase. Dette er robust kvalitetsstillas i aluminium. Alufase selges over store deler av verden. 

Stillasene er svært stabile og enkle å montere. Alle våre pakkeløsninger er komplett og i henhold til monteringsveiledning som er godkjent i henhold til norske krav. På alle høyder med plattformhøyde over 2 m. medfølger støttebein i pakkeløsningene. Både rullestillasene og foldestillasene leveres i fargen RAL-rød. Alle profiler har 51 mm rør og ekstra hard aluminiumslegering. 

Alufase benytter ekspansjonsteknikk (kaldpress) ved produksjon av rammene. Dette gjør at man beholder styrken i aluminiumen i motsetning til ved tradisjonell sveis. Stillaset blir 3 ganger sterkere og 10 ganger mer slitesterk med denne produksjonsmetoden.
Plattformene er lette, sterke og holdbare. De er laget med finsk kryssfiner, sklisikker overflate, ekstruderte aluminiumprofiler og dobbelt låssystem.  

Det trengs ikke ekstra verktøy for montering av rullestillas eller foldestillas.

Alufase blir bl.a. brukt av NASA, Amerikanske forsvaret, Airbus. Her i Norge har vi erfaring med at spesielt utleieselskapene setter pris på dette stillaset. Det har høy kvalitet og er svært slitesterkt.

Alufase har 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil.

Se video av montering av rullestillas her