RAMMESTILLAS KL.3 I ALUMINIUM

SOLIDEQ RAMSCAFF™ - rammestillas i aluminium som er glimrende til maling og lettere fasadearbeid som utskifting av vinduer og lignende. Rammestillaset er kompatibelt med de fleste stillas-systemer som brukes av profesjonelle i dag.

Systemet kan utvides i høyde – og lengde etter behov. Systemet er godkjent for bruk av klips/ tilleggsutstyr og enkeltdeler til dette systemet kan kjøpes under enkeltdeler. Et fag med standard-lengde i lengderetning (avstand fra ramme til ramme) er 3,07 m. En etasje har fra plattform til plattform en høyde på 2,0 m.

KATEGORIER
1 ETG:  Plattformhøyde opptil 2,5 m. / arbeidshøyde 4,5 m. Pakkeløsninger fra 1 til 9 fag med fag-lengde på 3,07 m.
2 ETG:  Plattformhøyde opptil 4,5 m. / arbeidshøyde 6,5 m. Pakkeløsninger fra 1 til 9 fag med fag-lengde på 3,07 m.
3 ETG:  Plattformhøyde opptil 6,5 m. / arbeidshøyde 8,5 m. Pakkeløsninger fra 1 til 9 fag med fag-lengde på 3,07 m.
4 ETG:  Plattformhøyde opptil 8,5 m. / arbeidshøyde 10,5 m. Pakkeløsninger fra 1 til 9 fag med fag-lengde på 3,07 m.

Gavl-pakker - passer for deg som skal opp i mønet og trenger en ekstra høyde i midten av stillaset. Løsninger fra 1-4 etg. / 3 fag med fag-lengde på 3,07 m.
Flexi-pakker - passer for deg som ønsker et fleksibelt stillas med forskjellige muligheter for oppsett. Løsninger fra 1 til 3 etg. / fra 1 til 4 fag med fag-lengde på 3,07 m.
Påbyggings-pakker - Har du stillas fra før, men ønsker å utvide? Vi har laget pakkeløsninger fra 1 til 4 etg. som passer på ditt eksisterende stillas. 
Utvendig trappeløsning - utvendig trappe-løsning gjør adkomsten enklere og raskere. Konsoll-løsningen med plattform er også fin til lagring av materiell eller når man skal benytte sag i stillaset. 
Enkeltdeler - her kan man kjøpe ekstra deler eller spesial-komponenter til systemet. 

Vi setter også opp tilbud på løsninger som ikke finnes i vårt utvalg. Be om tilbud og referer gjerne til antall faglengder (1 standard faglengde er 3,07m) og etasjer i høyde (2,00m) du har behov for. Legg gjerne ved bilder om du har. 
Systemet leveres også med kortere faglengder.