Stillaspakker

Vi tilbyr stillaspakker med SOLIDEQ RAMSCAFF - rammestillas. Våre rammestillas fungerer glimrende til maling og lettere fasadearbeid som utskiftning av vinduer og lignende. Det er også kompatibelt med de fleste stillas-systemer og brukes av profesjonelle i dag.

Stillaspakker til ethvert behov!

Våre stillaspakker gir en komplett løsning for alle typer prosjekter, uansett størrelse og kompleksitet. Systemet kan utvides i høyde og lengde etter behov. Det er også godkjent for bruk av klips/tilleggsutstyr.

Hos oss finner du pakkeløsninger til ethvert behov. Gavl-pakker passer for deg som skal opp i mønet og trenger en ekstra høyde i midten av stillaset. For deg som ønsker et mer fleksibelt stillas med forskjellige muligheter for oppsett, har vi satt sammen flexi-pakker. Vi har også påbyggingspakker for deg som vil utvide stillaset, og trappeløsninger.

Finner du ikke stillaspakken du trenger? Vi setter også opp tilbud på løsninger som ikke finnes i vårt utvalg. Ta kontakt med oss her!

Velg Solideq for styrke og stabilitet

Når du trenger en pålitelig og effektiv løsning for byggeprosjekter, er stillaspakker fra Solideq det beste valget. Våre stillaspakker er designet for å møte de høyeste standardene innen sikkerhet og funksjonalitet. Hent stillaspakken din direkte fra et av våre lager i Oslo, Bergen eller Elevrum, eller så tilbyr vi rask levering over hele landet!