JQS Gaselle
Årets bedrift 2016
Elverum

Kataloger og delelister

Her ligger våre kataloger og delelister. Om du ønsker prisliste eller pristilbud så ta gjerne kontakt med våre selgere på telefon 624 00 111.

Produktnavn Bildegalleri Beskrivelse Katalog Monteringsveil. Typegodkjenning
Solideq Profitech

Solideq Profitech er vår lette fasadestillas i aluminium. Den er glimrende til maling og lettere fasadearbeid som skifting av vinduer og lignende. Med Solideq Profitech øker du effektiviteten og tryggheten på arbeidsplassen.

Solideq Profitech er kompatibelt med de fleste stillassystemer som brukes i dag. Kileløsning til innfesting av rekkverk gjør stillaset veldig stivt og stabilt. Ved utvikling av Solideq Profitech har fokus vært at det skal være raskt og enkelt å montere.

Dette stillassystemet selges både som ferdige pakkeløsninger og som skreddersydde løsninger til våre kunder. Det finnes et stort utvalg tilleggskomponenter som gjøre systemet fleksibelt og sikrer god adkomst over alt.

Solideq Profitech er typegodkjent i belastningsklasse 3 (200 kg./m2)

Katalog: Monteringsveil.: Typegodkjenning:
Solideq Aluscaff™

Solideq Aluscaff™ er et spirstillas i aluminium i belastningsklasse 5 (450kg./m2). Stillaset er utviklet primært for off/on-shore og industri, samt bygg- og anlegg. Systemet har høy fleksibilitet og tåler røff behandling. Stillaset har lav egenvekt og blir derfor fortrukket av stillasmontører. 

Solideq Aluscaff™ benyttes også til bygging av trappetårn.

Katalog: Monteringsveil.: Typegodkjenning:
Solideq Roofsystem™

Solideq Roofsystem™ er et komplett "tak over tak" system som kan monteres direkte på stillas eller annen konstruksjon. Vi kan også levere med skyvbare seksjoner, som gjøre det lettere for inn og utlasting av utstyr/materiell. Kan leveres med fritt spenn på opp til 36 m.

Solideq Roofsystem™ er spesielt hurtig å montere i forhold til konkurrerende system.

Katalog: Monteringsveil.:
Typegodkjenning: Ikke påkrevd
Nedkastrør

Med våre nedkastrør fjerner man sikkert og effektivt søppel fra høyt oppe i etasjene og rett ned i container.

Vi tilbyr nedkastrør av god kvalitet og lang levetid. De er raske og enkle å montere. Kan monteres både på stillas og f.eks. vinduskarm.


Katalog: Monteringsveil.:
Typegodkjenning: Ikke påkrevd

Velg om du er privat eller bedrift

Privat Bedrift